top of page

Wie zijn wij?

 

36 personeelsleden die elke dag meer dan 350 kinderen begeleiden in hun ontwikkeling. Maak hier kennis met het personeel van de basisschool De Goudenregen.

Directie en secretariaat tracht het schoolgebeuren te laten draaien en ervoor te zorgen dat het personeel in de beste omstandigheden kan werken.

 

Bij ons kunnen jullie steeds terecht met al jullie vragen en bedenkingen. Met de glimlach zijn we altijd beschikbaar om jullie te helpen.

Het zorgteam is dag in dag uit bezig met het ondersteunen van de kinderen en de leerkrachten. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor leerkrachten wanneer zij zich zorgen maken over uw kind. 

 

De zorgcoördinatoren (juf Helga en juf Nina) zijn jullie contactpersonen wanneer we samen zullen nadenken over het zorgtraject van uw zoon of dochter.

De leerkrachten zijn degene die jullie kinderen, elke dag weer, een dag vol verwondering bijbrengen. Deze leerkrachten beoefenen vol passie en met enthousiasme wat voor hen het mooiste beroep van de wereld is. 

 

Aarzel niet om hen aan te spreken om te weten hoe dat het met uw zoon of dochter gaat in de klas!

 

Zonder hen zou onze school er maar miserabel uitzien of zouden jullie kinderen maar eenzaam zijn na de lesuren. 

 

Het onderhoudspersoneel zorgt ervoor dat onze school er steeds piekfijn uitziet, terwijl de mensen van de opvang jullie kinderen verder begeleiden wanneer de leerkrachten er niet meer zijn.

De Goudenregen

GO! BASISSCHOOL

bottom of page